Bryllupsbiler

Bryllupsbiler Pyntes til Romantik, på den St♥re dag.

Det kan være romantisk minde, at blive hentet ved kirken, eller på rådhuset på sin bryllupsdag, i en bil pyntet med blomster og Tyl sløjfer

Når blomstersæsonen er i gang, hos blomstermark på friland, så er det naturen der styrer, hvornår de forskellige Georginer og Solsikker blomstrer.

Materialerne som bruges på bryllupsbilen, er materialer som ikke ridser og de bliver sat på efter lovkrav om, at udsynet og vinduesvisker fungerer.

Og det hele kan ( let) tages af bryllupskøretøjet  igen.

R♥mantisk  pyntet Bryllupsbil fra Blomstermark (se billede) koster 499 kr.

Bryllupsbil

Bryllupspynt til bilen.
med blomster, sløjfer og tyl.

Hvordan gør man 🙂

Bryllupsbil Sæsonen åbner når blomsterne begynder at springe ud (ca. midt i juli.) Vejrguderne bestemmer 😉
I kan komme forbi Blomstermark og se hvilke blomster, der er sprunget ud.

Tag gerne nogle blomsterbilleder med type blomst og farve valg, eller jeg kan sende nogle billeder til jer, hvis i fortæller mig farve ønsker.

OBS: Der er først til mølle princippet ( der er desværre ikke mulighed for, at reservere blomsterne). Og jeg tager forbehold for ekstrem skybrud og tørke.

I ringer/sms, vi aftaler en dato, blomsterønsker, også gerne lidt om målene på bilen og det inderste mål, af omkredsen på sidespejlene.

bryllupsbil

En georgine og lyng blomsterranke til sidespejlet.

Det tager ca. 1 lille times tid til pyntningen, af bryllupsbilen.

Ved bestilling af bryllupsbil, indbetales et depositum på 250 kr, som ikke tilbagebetales ved afbestilling. Men fratrækkes de 499 kr, ved afhentningen og i forbindelse med afregningen. (Der er mobilpay)

Bryllupsbil

Bryllups pynt bagpå til bil