Pluk selv blomster.

Velkommen til Blomstermark. 🙂

Pluk Selv Blomster. Ved den Jyske Ås i Nordjylland.

Har du lyst til selv, at plukke din blomsterbuket hos pluk selv blomster. Der er georginer i mange skønne farver og i forskellige  former.
Der er gule og røde Solsikker på friland.

Starten på blomstersæsonen kan svinge utroligt meget. Det er vejrguderne som bestemmer 🙂

Der gælder først til mølle princippet, så det er desværre ikke muligt, at reservere blomsterne.

Når blomstersæsonen starter, er der ingen faste åbningstider, man kan komme når man har lyst. (der er ikke noget lys, når det er mørkt, man kan evt. bruge billygter eller tage en lommelygte med).

OBS..er, der kan godt være lidt ujævnheder på stierne. Der er rigt naturliv her, brumbasser, bier, sommerfugle, mariehøns og rigtigt mange andre fredelige insekter, hvis du stille ryster blomsterbuketten, hen over en anden blomst, flyver insekterne roligt over i den anden plante.

Sidste år kom der nogle klæger og hestebremser, de er rigtig trælse.

Hvis du kigger op, kan du være heldig og se den røde glente, som har boet her i mange år, lærken og uglen og spætten og svalen er her også. Der er også små salamander ( de ligner små øgler har en plettet orange bug). Der kommer mange rådyr/dådyr/krondyr ud fra skoven for, at finde mad og græsser på markerne, de er desværre helt pjattet med mine græskar, så kør forsigtigt 😉

Der er sakse på skiltet til, at klippe blomster med på blomstermarken (men jeg vil anbefale, at man bruger en urtekniv til skråsnit, når man kommer hjem).

Jeg har prøvet hos pluk selv blomster, at blomsterne springer ud i starten af juli, men det mest alm. plejer at være at knopperne lige så stille, begynder at springe ud i midten af juli.

Og så blomstrer de til frosten kommer.

Solsikkerne er sået på forskellige tidspunkter, blomstrer ofte, blomstringen er også vejrbestemt.

Håber, at have blomster til langt henne i efteråret 🙂

foto-29

PRISER:

Georginer og Solsikker 3 kr pr.stk

Når man klipper sin blomsterstilk af og der sidder knopper på, koster det ikke ekstra, man klipper bare den længde af, man har brug for.

Der er Mobilpay.

Mobilpay nr. står på den hvide postkasse m.m.

Hvis du har brug for kvittering, kan du godt få en, se under kontakt.

pluk selv blomster

Georginer.