Blomster Tips.

Her kommer lidt Blomster tips, det er en god ide, at vandmætte de nyklippede/skråsnittede blomster inden de sættes i en blomster dekoration med oasis,  eller hvis blomsterne skal bindes i en ranke til en æresport, bryllupsbil, som bordpynt, eller når blomsterne skal bruges til en buket hvor, der er en lang transportid uden vand i flere timer m.m.

Blomster tips
Blomsterne står i vand med skråsnit og uden de nederste blade.

Blomsterne opbevares bedst i et køligt rum, som muligt (helst ikke i direkte sol når de vandmættes, så er fordampningen høj).

Solsikker har en tyk stængel hvor luftboblerne fra vandet kan opbevares, det vil sige den kan begynde at bøje i stænglen. Du kan af ilte vandet ved, at bruge varmt vand,  eller tappe noget vand, der står i en vase eller i en spand til dagen efter, hvor vandet så kan bruges.

Georginerne/Solsikkerne vil gerne trække vand op” så længe som muligt” ellers gerne i en ca. 6-8 timer, da blomsterne kun har det vand, som de har trukket op fra jorden. (det kan variere meget alt efter om det lige har regnet, eller det har været meget varmt).

Det kan også være god ide, at have nogle spande med vand i til, at sætte blomsterne ned i med det samme, når de er klippet af på blomstermarken.

 

Blomster tips
Georginer