Blomster Tips.

Her kommer lidt Blomster TIPS´ER…

Det er en god ide, at vandmætte de nyklippede/skråsnittede blomster, fra marken. Inden de skal sættes i en blomster dekoration evt. med oasis, eller hvis blomsterne skal bindes i en ranke, som skal bruges til en æresport, bryllupsbil, som bordpynt eller når blomsterne skal bruges I en buket hvor, der er en lang transport tid, uden vand i flere timer m.m.
Blomster tips
Blomsterne står i vand med skråsnit og uden de nederste blade.
Blomsterne opbevares bedst i et køligt rum (helst ikke stå  i direkte sol når de vandmættes, så er vand- fordampningen høj).
pluk selv blomster
Georginer
Solsikker har en tyk stængel hvor luftboblerne fra vandet kan opbevares, det vil sige den kan begynde at bøje i stænglen. Du kan af ilte vandet ved, at bruge varmt vand,  eller tappe noget vand, der står i en vase/spand til dagen efter, hvor vandet så kan bruges.
Blandet blomsterbuket på havebord.
Blandet blomsterbuket.
Georginerne/Solsikkerne vil gerne trække vand op” så længe som muligt” Gerne i en ca. 6-8 timer, da blomsterne kun har det vand, som de har trukket op fra jorden. (det kan variere meget alt efter om det lige har regnet, eller det har været meget varmt). Det kan også være god ide, at have nogle spande med vand i til at sætte blomsterne ned i med det samme, når de er klippet af på blomstermarken.
TOP